Wie we zijn

Wij, Jeannette en Wilma, hebben het concept Natuurlijk Wandelen en meer! ontwikkeld om mensen al wandelend op een originele wijze  de natuur te laten ervaren, samen inspiratie op te doen en ook om meer te weten te komen over de natuur. Samen met de wandelaars willen we graag het bos of de hei op een andere manier beleven, dan bij een gewone – informatieve- wandeling.

Elke wandeling is weer verrassend en prikkelend voor de diverse zintuigen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan verwondering, het herkennen van schoonheid en positiviteit.

Natuurlijk Wandelen en meer!… Naast het wandelen hebben we ook diverse activiteiten ontwikkeld om de natuur een belangrijke rol te laten spelen bij teamuitjes en andere feestelijke activiteiten. Ter verhoging van de feestvreugde!

Wij hebben op diverse gebieden ervaring opgedaan en samen beschikken we over een aantal kwalificaties rondom natuureducatie, als natuurgids en wandelcoach. We zijn betrokken geweest bij het ontwikkelen van een concept met zingevingswandelingen en belevingswandelingen ( Op Groene Voet). Bovendien zijn we ook actief bij andere wandel- c.q. natuurorganisaties. Denk o.a. aan de Klompenpaden en A Rocha.
En natuurlijk wandelen we zelf heel graag!